תופעות אחרי לידה שני שאלות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

15/01/2019 | 08:35 | מאת: לי

שלום, אני כחודשיים אחרי לידה וברצוני לשאול שני שאלות 1. בשבועות הראשונים שלאחר הלידה הנקתי אך משראיתי שזה לא משביע את הילד הפסקתי להניק. כנאמר לעיל אני כחודשיים לאחר הלידה לא מניקה. אתמול בעלי נישק לי את החזה ויצא משם הרבה דם (ממש כל הפה שלו היה דם) האם זה הגיוני או שצריך לבדוק את זה? 2. לפני כשבוע וחצי ניסיתי לחזור לפעילות ספורטיבית, של כפיפות בטן וזה עשה לי דימומים. מתי אפשר כבר לחזור לפעילות גופנית ואיזה תרגילים מותר/אסור בשלב זה? תודה רבה ויום טוב!

שלום יש לפנות בהקדם לכירורג לבדיקת השדיים מותרת כל פעילות גופנית

15/01/2019 | 08:53 | מאת: לי

מדוע צריך לפנות בהקדם יש סיבה לחשש? ממה זה עשוי לנבוע

מנהל פורום רפואת נשים