גירודים בפות כבר כמה ימים, שאלות בנושא

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

04/07/2018 | 19:48 | מאת: שאלתית

שלום וברכה, מלפני 3 ימים, יש לי גירודים עזים בפות. אלוורה מרגיעה את המקום אבל הדירוג אינו נעלם. אשמח לשמוע מה ניתן לעשות ומתי כדאי לגשת לרופא/רופא נשים? תודה רבה על התשובה.

שלום כדאי לפנות לרופא נשים

08/07/2018 | 11:34 | מאת: שאלתית

תודה רבה. הלכתי לרופא ועשיתי משטח ביום חמישי. היום התקבלו התוצאות והינם כך: GBS VAGINAL/RECTAL POSITIVE VAGINAL CULTURE BACT. CULTURE: STREPTOCOCCUS GROUP B FUNGAL CULTURE: CANDIDA ALBICANS הרופא נתן לי לפני התוצאות, משחת טבעקוטן והטבליות קלוטרי (3 טבליות). האם יש צורך במשהו נוסף עכשיו שהתגלו התוצאות? תודה רבה!

מנהל פורום רפואת נשים