שק הריון קטן מדי לשבוע

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

31/05/2018 | 22:11 | מאת: מיכל

שלום ד״ר קוגלר, תאריך וסת אחרונה 17.4.2018 בדיקת הריון ביתית ב16.5 חיובית בטא 2585 ב29.5.18 31.5.18 בדיקת אולטרסאונד נצפה שק הריון בתוך הרחם ,לא ראו בפנים כלום, והרופא אמר שזה נראה כמו שק של שבוע 5. לפי חישוב הוסת האחרונה אני אמורה כבר להיות בשבוע 6+2. איך הגיוני שכבר ב16.5, עוד לפני האיחור התקבלה בדיקת הריון חיובית, ולפי האולטרסאונד רק שבוע 5? האם רמת הבטא נמוכה מדי? האם יכול להיות שההריון מתפתח לאט ועדיין יש סיכוי שיצליח? אני אחרי לידה שקטה, מודאגת מאד.

01/06/2018 | 06:51 | מאת: מיכל

שאלה נוספת. אם הביוץ היה מאוחר, איך עדין יכול להיות שבדיקת ההריון הייתה חיובית ב16.5? אציין גם שעשיתי בדיקת ביוץ שהראתה על ביוץ ב1-2.5.

שלום זה נראה כמו הריון שאינו מתפתח אבל אי אפשר לדעת לפי בדיקה אחת יש לחזור על באולטראסאונד כעבור שבוע ולראות אם יש שינוי

מנהל פורום רפואת נשים