מחזור לא מופיע אחרי פוסטינור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

27/03/2018 | 12:12 | מאת: נעמי

היי, לפני כמה כמה שבועות היתה לי תקרית בקיום יחסים בה הקונדום נקרע... לאחר מכן לקחתי פוסטינור. לאחר שבוע היה לי דימום בינוני לשלושה-ארבעה ימים ותחושת חולשה גדולה. עכשיו אני באיחור של המחזור כ11 ימים. עשיתי בדיקת הריון ביתית וגם בדיקת דם להריון ובשניהם יצא שלילי ושאני לא בהריון. יכול להיות שהדימום שהיה לי זה היה הוסת? הרופאה אמרה שאני אמורה לקבל, אבל אני בלחץ מעט.. בנוסף, אני רוצה להתחיל להשתמש בנובה רינג, לפי ההנחיות צריך ביום הראשון של הוסת לשים, אבל מה אם אני אשים עכשיו? הבנתי שאם שים שלא ביום הראשון של הוסת, צריך לחכות שבועיים לפחות עד שזה יתחיל לעבוד כמו שצריך. אשמח לתשובה, נעמי

שלום לא ניתן לדעת אם היה מחזור או לא כי הפוסטינור יכול בעצמו לגרום לדמום או לשנות את המחזור הבא כדאי להתחיל ביום הראשון עם הנובה רינג ולא קודם על מנת להבטיח הגנה טובה וגם לסדר את המחזור

29/03/2018 | 15:01 | מאת: נעמי

תודה רבה!

מנהל פורום רפואת נשים