דימום לא מוסבר לאחר מחזור דחוף!!

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

11/02/2018 | 19:27 | מאת: הדר

שלום ד"ר אני כשנה וקצת אחרי לידה, לאחרונה התחיל להיות לי דימום לא מוסבר לאחר סיום המחזור, בערך כשבוע וחצי אחרי שהוא מסתיים אני מתחילה להרגיש התכווצויות בבטן התחתונה עם כאבים בגב התחתון ואז יש לי ממש הפרשות כמו של ביוץ עם דימום, לא הפרשות חומות אלא ממש דימום. ההפרשות מלוות בדימום וזה נמשך כיומיים בערך ומפסיק.. כך קרה כבר שלושה חודשים בערך.. לפני כמה חודשים הייתי בביקור אצל רופא הנשים שלי וסיפרתי לו על העניין, הוא אמר שלא נראה לו שזה חמור, עשינו בדיקת פאפ שיצאה תקינה. אבל בכך זאת העניין ממשיך.. אני ללא גלולות וללא התקן. לא קיימתי יחסים בחודשים האחרונים.. האמת שאני כבר די דואגת וחוששת שאולי מדובר על משהו מסוכן? אני אודה לך מאוד אם תוכל להגיד לי מה דעתך? ומה זה יכול להיות? האם עלי לחשוש?

שלום יש להשלים עם בדיקת אולטראסאונד ואם תקינה -רק מעקב בלבד

12/02/2018 | 08:45 | מאת: הדר

תודה על התשובה, אבל רציתי מאוד לשמוע מה לדעתך זה יכול לחיות? מה יכול להיות הסבר לדימום כזה? לאיזו מטרה עושים א. ס?

שלום יכולות להיות הרבה תשובות עליהן אולטראסאונד יכול לענות כמו פוליפ רחמי או רירית מעובה או שרירן

מנהל פורום רפואת נשים