אי קבלת מחזור לאחר שאיבה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

02/01/2018 | 17:39 | מאת: אולגה

שלום ד"ר עברתי שאיבה ב27.10 אצל רופא פרטי בגלל הריון שלא התפתח ומאז לא קיבלתי מחזור הרופא הביא לי כדורים כדי שיתחיל המחזור לקחת שבוע פעמיים ביום (שכחתי איך קוראים להם) ועדיין לא קיבלתי מחזור ואני גם לא בהריון. אני ממש מודאגת מהמצב הייתי אצל הרופא היום והוא אמר שצוואר הרחם שלי סגור והנוזל הוויסתי מצטבר ברחם והפנה אותי למחר להסטרוסקופיה כדי להוציא את הנוזל שהצטבר. הייתי רוצה בבקשה את חוות דעתך אני מרגישה שאין לי הסבר לכלום ותשובות. למה פתאום הצוואר רחם סגור? והאם זה קשור לשאיבה שהייתה לי? והאם נכון לעשות את ההסטרוסקופיה והאם יהיה לי חס וחלילה בעיות בלהיכנס להריון? אשמח מאוד לחוות דעתך בנושא המון תודה

שלום יש הרבה סיבות להעדר וסת. הצרות הצורר היא סיבה נדירה. יתכן העדר ביוץ עקב שינוי הורמונלי ויתכן הידבקויות ברחם לאחר השאיבה. כדאי לבצע הסטרוסקופיה

מנהל פורום רפואת נשים