לא מצליחה להיכנס להיריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

10/12/2017 | 02:42 | מאת: יולי

שלום ד״ר 8 חודשים לא נכנסת להיריון אני בת 25 בעלי בן 29 ילד ראשון שלנו... אני נבדקתי ונמצא שהכל תקין מחזור סדיר כל 28 יום ומעקב ביוץ מראה ביוץ ביום 14. בעלי נבדק בדיקת זרע ריכוז היה 7 מתוכם חמש בתנועה ו4 בתנועה טובה מורפולוגיה 3 תקינים .מכיון וזו בדיקה לא תקינה ביקשתי שילך לאורולוג הוא לא הולך וטוען שאני סתם לחוצה. אם מקיימים יחסים בביוץ ועדיין לא נתפס היריון זה בהכרח מצביע על בעיה או שאני באמת לחוצה סתם וזה יכול לקרות באופן טבעי? להמשיך לנסות או להתחיל בהשבחות ? אפשר עם בדיקה כזאת להיכנס להיריון טביעי? תודה

שלום הסיכוי להריון טבעי בספירה כזו נמוך אבל כמובן יש סיכוי לדעתי כדאי להתחיל בטפול

מנהל פורום רפואת נשים