גלולות ואנטיביוטיקה איחור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

15/10/2017 | 17:32 | מאת: נועם

שלום, אני נוטלת גלולות מסוג יאז פלוס מעל שנה. השבוע התחלתי לקחת גם מוקסיפן 500 מג בשל עקירה כירורגית. אני יודעת כי אנטיביוטיקה מחלישה את יעילות הגלולה (או שמא זהו מיתוס?) אבל היום קיבלתי מחזור שבועיים לפני המועד. אני נוטלת את הגלולות באופן סדיר ובשעות סדירות. ממה זה נובע? זה תקין? אני מוגנת? איך להמשיך את נטילת הגלולות?

שלום אכן יתכן שזה בגלל האנטיביוטיקה את לא מוגנת לגמרי בימים של האנטיביוטיקה וכדאי להשתמש גם בקונדום כדאי להמשיך את הגלולות

מנהל פורום רפואת נשים