מחזור לאחר לידה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

28/09/2017 | 13:00 | מאת: יעלי

שלום ד"ר, אני 7 שבועות לאחר לידה. נראה לי שהמחזור מגיע ורציתי להיערך לפני יום כיפור (במידה ואקבל ביום כיפור איך אדע מתי באמת צריך לגשת להיבדק ומה נורמלי ומה לא נורמלי). לידה שלישית, יש איזה שארית ברחם,לא בטוח שזה שליה,מחכים שיצא בווסת. זכור לי שהמחזור כבד יותר. אם אני רואה קרישי דם האם זה נורמלי? אם זה מלווה בכאבים חזקים האם זה גם נורמלי? מתי מומלץ לגשת לבדיקה דחופה ומה סובל דיחוי? תודה וחתימה טובה

שלום דמום חזק יותר וכאבים קלים הם שכיחים אחרי המחזור כדאי לפנות לבדיקה

מנהל פורום רפואת נשים