זיהום לאחר לידה- היתכן?

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

25/09/2017 | 17:18 | מאת: יעלי

שלום, אני 6 שבועות לאחר לידה.מזה 3 ימים שאני סובלת מחום 38,צמרמורות,כאבי שרירים,כאבים חזקים בבטן,שלשולים (ביום האחרון),כאב גרון וחולשה. רופאת המשפחה איבחנה וירוס. מהיום בבוקר החום ירד ל37.5. פתאום התחלתי לחשוש שאולי מדובר בזיהום רחם?או זיהום כתוצאה מהלידה? יש לי הפרשה מוגברת מהנרתיק בימים האחרונים (הפרשה שקופה).אציין כי היה ספק לגבי שארית שליה ברחם ואני מחכה לקבל מחזור ואז לעשות us. לא מניקה. האם עצם העובדה שהחום ירד שוללת זיהום?

שלום זהום אחרי לידה מופיע כמה ימים לאחר לידה ולא ששה שבועות לאחר לידה בכ״ז הייתי מציע לפנות לבדיקה

מנהל פורום רפואת נשים