איזון הורמונלי לאחר לידה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

02/09/2017 | 21:41 | מאת: ליאור

שלום, ילדתי לפני שנתיים וחצי. מאז הלידה אין לי מצב רוח, חשק מיני ירוד, סובלת מעודף משקל וחוסר אנרגיות. מרגישה שהכל השתבש אצלי בגוף מאז הלידה. מחזור תקין, מגיע כל 26-29 יום ונמשך 8 ימים, דימום חלש ולפעמים באמצע הדימום נפסק וחוזר לאחר יום. האם יש משהו שעליי לבדוק בבדיקות דם? חשבתי לקחת טיפות ויטיקס שיח אברהם, אך חוששת כיוון שאנחנו מנסים להרות והבנתי שהטיפות אסורות לשימוש בהריון. קראתי עליהן המלצות טובות והייתי רוצה להרגיש טוב ולהיות מאוזנת לפני הריון נוסף. אשמח לדעתך. תודה רבה

שלום לא נראה שהתחושות שאת מספרת קשורות להריון וללידה הטיפות הן לא תרופה ולכן אני מנוע מלהמליץ עליהם

מנהל פורום רפואת נשים