סרזט והריון וביוץ שאלה....

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

09/07/2017 | 17:56 | מאת: דנה

אני נוטלת סרזט כמה שנים ולפני שבועיים עשיתי הפסקה לא מכוונת של שבוע עם הגלולות באותו שבוע שכבתי עם בעלי פעמיים (גמר בחוץ) ועוד באותו שבוע התחילו לי כאבי מחזור חזקים שקישרתי לכך שאני עומדת לקבל כי לא לקחתי את הגלולות מספר ימים. לאחר כ7 ימים קניתי חפיסה חדשה והמשכתי ליטול כרגיל.. עברו מאז שבועיים ובימים האחרונים אני חשה רגישות גבוהה מאוד בפיטמות, חולשה ובחילות, הבנתי שאין ביוץ עם הגלולות האלו ולכן קשה לי להאמין שנכנסתי להריון מצד שני כיוון שאין לי מחזור אף פעם הרגישות הזו בחזה מאוד מוזרה לי (ומוכרת מהריונות קודמים) רציתי לדעת האם יתכן שהתופעות האלו שאני מרגישה יכולות לקרות בגלל שהגוף יצא מאיזון הורמונלי בגלל הפסקת הגלולות לשבוע? האם כן יש סיכוי שאני בהריון? ואם כן מתי אפשר לבדוק שהרי אין לי מושג אם היה ביוץ ומתי ואין לי מחזור.. אני מאוד לחוצה מהעניין ואשמח למענה בהקדם.

שלום יש סכוי להריון כי קיימ יחסים ללא הגלולות כדאי לבצע בדיקת הריון שבועיים לאחר היחסים

מנהל פורום רפואת נשים