האם יש לי אנדומטריוזיס?

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

13/06/2017 | 17:06 | מאת: מורן

שלום, רציתי בבקשה לשאול האם תסימנים של אנדומטריוזיס מופיעים לאורך כל החודש או רק בשבוע המחזור? אני בת 22.. וקראתי על כך ויש לי רק תסמינים שקשורים למערכת העיכול ובנוסף לתסמינים האלה הייתה תקופה שהיו גם כאבי גב תחתון וכאבים בצידי הבטן התחתונה..(אולי ציסטות), הרגשה כאילו אני עומדת לקבל מחזור גם שלא.. וסימפטומים דמוי מחזור שזה כאבי רגליים.. קצת גב תחתון ולפעמים מן הרגשה של צביטה באיזורים שונים בבטן.. וזה נעלם כמעט לגמרי. נשארתי רק עם תסמינים שקשורים למערכת העיכול (יציאות רכות, לחץ בפי הטבעת).. ופעמיים קרה שלאחר יציאה היה לי כאב לאורך כל רצפת האגן. והיה לי מחזור לפני חודשיים שסבלתי מכאב נוראי ברחם. יכול להיות שיש קשר? *אני כבר חצי שנה סובלת מזה.

שלום לא נראה לי שיש קשר ואלה לא תסמינים ספציפיים לאנדומטריוזיס

מנהל פורום רפואת נשים