תדירות המחזור השתנתה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

13/02/2017 | 11:19 | מאת: לין

בוקר טוב ! בת 38 , בריאה אחרי 3 הריונות ולידות תקינים [ האחרון לפני 4 שנים ] . מחזור מאוד סדיר כל 28 ימים ללא שום סטייה . אמצעי מניעה קונדום.. הבדיקה האחרונה לפני 10 חוד' כולל PAP תקינה לפני חודשיים קיבלתי מחזור לאחר 25 יום [ לא יחסתי חשיבות ] , אך המחזור האחרון הגיע לאחר 20 יום . פניתי לרופא , בינתיים בהמלצתו עשיתי US / תאריך ו.א. - 3.02.17 -הכל תקין חוץ מרירית לא סדירה מעובה 24.7 מ"מ [ ישנו זקיק בשחלה השמאלית 24 מ"מ ] . יש לי תור רק בעוד שבועיים .. עקב הנסיעה אין לי אפשרות גם להקדים . אני מאוד לחוצה - מה יכולה להיות הסיבה ואיך מטפלים ? תודה ענקית על המענה

שלום ככל הנראה העדר ביוץ כדאי לפנות שוב לרופא להחלטה על המשך ברור וטפול לדעתי יש מקום לשקול ביופסיה מהרירית וטפול פרוגסטטיבי

מנהל פורום רפואת נשים