שאלה לגבי תקינות הריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים

13/02/2017 | 09:37 | מאת: דנה

שלום. לצערי עברתי גרידה לפני כחודשיים. לאחר הגרידה קיבלתי ווסת ראשונה ויחד עם בדיקות ביוץ ביתיות גיליתי שהיה לי ביוץ מאוחר. היום אני 13 ימים לאחר הביוץ. רציתי לשאול..(בעקבות גרידה נוספת שעברתי בעבר לא ברצף..בעקבות שק ללא עובר). במידה ואכן נקלטתי.ונכון לעשיו אני לא מרגישה גאב של התרחבות הרחם (כמו כאב שמרגישים בווסת)האם זה יכול להעיד על הריון תא תקין שבו לא מתפתח עובר? בהריון שעברתי בו גרידה כיוון שהיה שק ללא עובר..גם לא הרגשתי התכווצויות..האם זה יכול בהכרח להעיד על הריון לא תקין גם הפעם??....

שלום אי אפשר להסיק מסקנות לפי מה שספרת יש לבצע בדיקת הריון וכך לדעת

מנהל פורום רפואת נשים