שלשול חריף כשבועיים וחצי אחרי הזרעה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

11/04/2011 | 21:10 | מאת: אתי

שלום, אני שבועיים ושלושה ימים אחרי הזרעה. עדיין לא עשיתי בדיקת דם, בכל מקרה עדיין לא קבלתי מחזור. הייתי אמורה לקבל אתמול או היום ותודה לאל המחזור עדיין לא הגיע שגם לא יגיע. בשבוע אחרון היו לי יציאות אולי פעם ב 4 - 5 ימים. והיום, כמה דקות אחרי ארוחת צהריים נתקפתי כאבי בטן עזים כמו בשלשול אכן שלשלתי חזק. השאלה שלי היא, האם השלשול יכול לפגוע בהריון צעיר במידה ויש הריון? (המחזור האחרון היה ב 10.3.2011). קצת מודאגת. אני גם יודעת שבתחילת הריון יש עצירות בגלל ההורמונים, אני לא יודעת להגיד אם היה לי עצירות, פשוט לא יצאתי מס' ימים ברצף והיום פתאום שלשול חזק, זה מדאיג אותי. אודה למענה.

12/04/2011 | 10:00 | מאת: ד"ר משה רויבורט

ממליץ לבצע בדיקת הריון בדם. לגבי השלשולים יש לגשת לבדיקת רופא מטפל. בהצלחה!

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר