אשמח לקבל פענוח לבדיקת הזרע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

16/12/2016 | 17:03 | מאת: חיפה

פענוח בדיקת זרע שלום , אשמח לפענוח של בדיקת זרע של בעלי בן 31 ימי התנזרות 2 צבע :לבן ph : 8 נפח 3.4 תאי זרע 58 ל מ"ל תאי זרע בזירמה 197 תנועה מהירה 10 % תנועה בינונית 25% תנועה איטית 10% תאי זרע בתנועה 88 מיליון אחוז השרדות לאחר ארבע שעות 30 % חיות 80% אגלוטיציה -- חיובי מורפולוגיה תקינה 4% לפי kruger 96 % צורות פתולוגיות ( 60 ראש , 26 צוואר , 10 זנב ) תאים עגולים 4 מליון ל מ"ל ליקוציטים 3 מליון למ"ל ארתרוטיצים 1 מליון למ"ל אנחנו מנסים כבר 8 חודשים ללא הצלחה אני בת 28 עם בדיקות תקינות הבנתי שיש בה הרבה פרמטרים לא תקינים אשמח לקבל חוות דעת מקצועית אנחנו קצת לחוצים !

03/01/2017 | 14:39 | מאת: פרופ' בנימין ברטוב Ph.D

שלום. יהיה זה לא מקצועי לתת פענוח לבדיקה זו כשהמון פרטים חסרים דוגמת גיל האישה, כמה שנים אתם מנסים להביא ילדים וכו. אתה מוזמן לפנות למרכז שלנו להכוונה והמלצות להמשך טיפול.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר