בעיה עם בדיקת זרע+ הורמונים

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

21/09/2016 | 11:19 | מאת: יוסי

שלום רב, בעשרת השבועות האחרונים עשיתי שתי בדיקות זרע ובשניהם המדדים הבעייתים היו הכמות 1.7ml ומורפולוגיה 5% אני בן 28, ועשיתי את בדיקה הורמונלית בה יצאה תוצאה חריגה אחת: LH- 11 (הורמון ההצהבה מה עושים עכשיו? האם הסיכוי שלי להביא ילדים לעולם הוא אפסי? אני מאוד בלחץ לגבי זה ואני עדיין ללא ילדים אשמח לתשובה במהרה

26/10/2016 | 10:59 | מאת: פרופ' בנימין ברטוב Ph.D

שלום רב, התוצאות שמסרת הן חלקיות בלבד. אנא צרף את שאר התוצאות כגון כמות תאי הזרע והתנועה שלהם, והתוצאות של ההורמונים במלואם. כמו כן את גילך וכמה זמן אתם מצפים לילד.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר