בדיקת זרע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

28/05/2016 | 00:12 | מאת: גולי

שלום, בעלי עשה בדיקת זרע ומבדיקה באינטרנט הבנתי שהתוצאות לא כל כך טובות... אשמח לפענוח: צבע: צהבהב צמיגות: normal Ph: 7.6 נפח: 1.5 מ"ל ריכוז: 0.4×10^6 למ"ל תנועה: 50% פרוגסיבית: 25% מקומית: 25% לקויציטים: 0×10^6 אגלוטינציה: שלילית Total motile count: 0.3×10^6 בדיקת מבנה: לא רלוונטי (כך כתוב בבדיקה... למה לא רלוונטי?) הערות: לאחר סרכוז וחיפוש בנפח של 0.2 מ"ל נמצא ריכוז 0.08 × 10^6 מתוכם 50 אחוז בתנועה. אשמח לתשובה והנחיה.. תודה.

01/06/2016 | 17:06 | מאת: פרופ' בנימין ברטוב Ph.D

שלום ג'ולי, בהנחה שהיו 3 ימי נזירות אזי כמות תאי הזרע נמוכה. כדאי לדעתי לשמר את תאי הזרע בהקפאה מחשש שכמותם תמשיך עוד לרדת ובינתיים לנסות ולהבין מדוע המצב הזה קיים.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר