פענוח בדיקת שתן.................

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

12/04/2016 | 22:07 | מאת: אני

תוצאת בדיקת שתן: REMARKS (MICRO) Order Comments REMARKS (MICRO) 480431858 - מספרכם CHLAMYDIA TRACH-PCR Not Detected M.HOMINIS-PCR Not Detected NEISSERIA GONOR-PCR Not Detected TRICHOMONAS VAG-PCR Not Detected M.GENITALIUM-PCR Not Detected UREA.UREALYTICUM-PCR Not Detected UREA.PARVUM-PCR Not Detected שלום רב, הבדיקה לעיל נעשתה בכדי לשלול מחלת מין, לאחר שהופיע בבדיקת הזרע (אני ואשתי מנסים להביא ילדים) כי האגלוטינציה חיובית (+). אשמח לדעת האם בדיקת השתן שלעיל תקינה. תודה רבה ושבוע טוב.

17/04/2016 | 17:19 | מאת: פרופ' בנימין ברטוב Ph.D

שלום רב! בדיקת השתן אכן תקינה

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר