בדיקת זרע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

09/02/2016 | 15:16 | מאת: פופ

שלום, בעלי ביצע בדיקת זרע והכל יצא תקין מלבד מורפולוגיה- 4%. אני רואה דעות שונות לגבי 4%.. לפני זה הוא נמנע מקיום יחסים 9 ימים בערך. האם יש לכך השפעה? בנוסף האם בתקופה בפוריה עדיף שנקיים יחסים כל יום או פעם ביומיים? תודה!

23/02/2016 | 18:37 | מאת: פרופ' בנימין ברטוב Ph.D

אין קשר בין ימי הנזירות מיחסים לערך של המורפולוגיה אך, יש קשר לכמות תאי הזרע. לכן, בכדי לקבוע את משטר היחסים יש להתייחס לכמות תאי הזרע. בכמות מרובה של תאי הזרע (מעל 200 מיליון למ"ל ) ניתן להגביר את התדירות וההפך בכמות זרע נמוכה.

23/02/2016 | 18:39 | מאת: פרופ' בנימין ברטוב Ph.D

אין קשר בין ימי הנזירות מיחסים לערך של המורפולוגיה אך יש קשר לכמות תאי הזרע. לכן, בכדי לקבוע את משטר היחסים יש להתייחס לכמות תאי הזרע. בכמות מרובה של תאי הזרע (מעל 200 מיליון למ"ל) ניתן להגביר את התדירות וההפך בכמות זרע נמוכה.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר