זרע גושי וצהוב

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

01/02/2016 | 06:43 | מאת: אריאל

שלום ד"ר כאשר אני מאונן הזרע יוצא כמו ג'לי צהוב שאפילו מכאיב טיפה בעת ה"פריצה" האם זה מעיד על בעיה כלשהי? יש לציין כי אני בן 17.5 ונוטל תרופה המכילה איזוטרטינואין (רואקוטן) אבל גם לפני הנטילה המצב היה אותו דבר ,אציין גם שאני מאונן פעם בארבע עד שבוע ימים. תודה מראש על התשובה.

01/02/2016 | 17:33 | מאת: פרופ' בנימין ברטוב Ph.D

עם "הפירצה" הזרע צריך להיות ג'לי ולבן- אפור. באם הצבע צהבהב ייתכן ומדובר בדלקת התעלה הזכרית איתה צריך להתמודד עם אנטיביוטיקה מתאימה. לשם כך צריך לבצע תרבית זירמה. את ההכנות לבדיקה זו, ניתן לקבל אצלנו, במרכז המקיף לפוריות הגבר.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר