בדיקות דם

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

11/06/2013 | 21:17 | מאת: דנה

שלום וברכה, אני ובעלי בני 31 וכבר כשנה וחצי אנו מנסים להיכנס להריון, אך ללא הצלחה, ללא שום סיבה ברורה (כל הנתונים תקינים) לפני כחודשיים הרופא המליץ לי לקחת איקוקלמין כדי להגביר את הביוץ. הכדור עשה השפעה הפוכה, גרם לגירוי יתר ויצר ציסטה בשחלה ועצירה של הביוץ, אז לא ביצענו הזרעה והחודש הרופא אמר לי שיש לי נוזלים בשחלה, מה שלא מאפשר כמובן שוב הזרעה וזה נראה לו מדאיג.הוא שלח אותי לבדיקות דם שבוע אחר שבוע של פרוגסטרון והתוצאות נמצאות הרבה מחוץ לטווח. בזמן המשוער לביוץ הפרו' עמד על כ108 וכשבוע אחרי הוא כבר על 225. הרופא יצא לחופשה ואין לי כרגע עם מי לדבר בנוגע לתוצאות. אשמח מאוד להבין מה יכול להביא לתוצאות כאלה. חברות אמרו לי שהיו להם נתונים דומים בהריונות, אז עשיתי בדיקה ביתית, אך היא שלילית. אודה לך מאוד על כל עזרה.

25/06/2013 | 09:53 | מאת: ד"ר משה רויבורט

ממליץ לעשות בדיקת בטא-HCG בדם!

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר