מה הצעד הבא?

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

25/04/2013 | 16:44 | מאת: משה

שלום רב, אשתי עברה הפלה נדחית לפני 14 חודשים ומאז לא הצלחנו להכנס להריון. בדיקות שהיא עברה תקינות (הורמונלי, hsg) בדיקות שאני עברתי תקינות (זרע) מה השלב הבא המומלץ? האם קלומיד יכול לעזור על אף שהיא מבייצת (עקבנו אחרי ביוץ במכשיר בדיקה ביתי אלקטרוני במשך מספר חודשים). תודה

01/05/2013 | 14:25 | מאת: ד"ר משה רויבורט

חסרים לי פרטים כמו הגיל של האישה, תוצאות הבדיקות השונות, וכו'. ממליץ להתיעץ עם רופא מומחה לפריון.

01/05/2013 | 20:00 | מאת: משה

דם לאשתי: - פרוגסטרון 5 מיקרוגרם לליטר - אסטרדיול 17 בטא 80.9 pg/ml - פרולקטין 25.6 מיקרוגרם לליטר - FSH 3.9 ul/L - LH 4.5 Ul/l - TSH 1.77 mUl/L - Linfocits 2,371 /uL בדיקת זרע: נורמלים 57% נפח 5.1 מ"ל דילול 1 ph 8 טמפרטורה 37 מעלות ריכוז 110.7 מליון למ"ל מספר כולל 564 מליון ריכוז זרעונים בתנועה 80.7 מליון למ"ל (73%) מתוכם מהירים 45% אשתי ואני בני 30, לא מעשנים ובמצב בריאותי תקין.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר