טחורים והריון

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

06/04/2013 | 22:00 | מאת: יעל

שלום! בהריון שני טבעי, נמצאת במעקב הריון בסיכון עקב לידה מוקדמת בהריון הקודם (לא יודעת אם זה רלוונטי לשאלה אבל בכל זאת ..) כרגע בשבוע 32 , נראה לי שיש לי טחורים זה מתבטא במין חלק קטן שיוצא מפי הטבעת , אני לא מרגישה כאבים או דימום. מידי פעם זה טיפה לא נוח כי זה שם אבל זה ממש לא כואב. אני מפחדת שזה יחמיר גיליתי את זה רק היום. למי פונים ומה עושים ? צריך לטפל דרך רופא משפחה או הרופא של מעקב ההריון ? והאם יש טיפול עצמאי שאפשר לעשות ללא רופא? אולי משהו ללא מרשם שמומלץ?האם חובה ללכת לרופא במצב כזה? אשמח לתשובתך ותודה על הפורום המעולה!!! שבוע טוב!

08/04/2013 | 12:57 | מאת: ד"ר משה רויבורט

מומלץ להתיעץ עם פרוקטולוג.

09/04/2013 | 11:10 | מאת: רונה

היי, אינני רופאה אך סבלתי מהתפועה וממליצה: 1. לשטוף במים חמימים ולנגב את האזור במגבת מבד רך ועדין אחרי כל "יציאה" 2. להקפיד על תזונה שמעודדת יציאות רכות ולהימנע ממזון שומני 3. לשתות הרבה מים המצב ישתפר מעצמו לאחר מס' ימים. בהצלחה.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר