שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

05/04/2013 | 08:02 | מאת: ריבי

חודש שעבר עברתי הזרעה שלא צלחה כמובן הביוץ היה יזום באותו תהליך וקיבלתי מחזור שבועיים לאחר ההזרעה הקדים לי ב 6 ימים מהתאריך הקבוע החודש הנוכחי הייתי בהפסקה מטיפול הורמונלי וכרגע מאחר לי המחזור ב 5 ימים האם יתכן שיבוש החודש בגלל שהקדימו לי את הביוץ חודש קודם והגוף חוזר למעגל המחזורי הרגיל כי המחזור שלי מאוד סדיר האם יתכן שחודש אחד של טיפול הורמונלי שיבש לי את המחזור אשמח להסבר ויותר אשמח אם אני בהריון

08/04/2013 | 12:59 | מאת: ד"ר משה רויבורט

בהחלט יתכן שיבוש בסדירות הווסתות כתוצאה מהטיפולים שקיבלת.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר