integrated test במכבי?

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

21/03/2013 | 14:39 | מאת: מאיה

האם מכבי מבצעת את ה-integrated test במסגרת הבדיקות של סקר שליש ראשון+חלבון עוברי או שהייתי צריכה לבצע את הבדיקה בדיעבד באופן פרטי או בתל השומר?

08/04/2013 | 12:47 | מאת: ד"ר משה רויבורט

ניתן לבצע כל בדיקה בנפרד דרך מכבי, אך כיוון שבדיקות המרקרים של טרימסטר ראשון נעשות במעבדה פרטית - גם ה-INTEGRATED מחושב שם.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר