ביוץ והפריה בעת חום

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

17/03/2013 | 12:09 | מאת: מורן

שלום, אני ובעלי מנסים להיכנס להיריון. יש לנו כבר ילד אחד מהיריון ספונטני. ביום הביוץ שלי אני ובעלי קיימנו יחסים אך בעלי היה חולה בשפעת עם חום... האם יש לחום שלו/מחלה שלו השפעה על איכות הזרע? כלומר, האם ייתכנו סיבוכים בתקינות התינוק בעקבות כך שבעלי היה חולה? תודה.

21/03/2013 | 11:30 | מאת: ד"ר משה רויבורט

איכות הזרע יכולה להיות מופחתת כתוצאה ממחלת חום של הגבר, אך אין לכך כל השפעה על תקינות העובר, במידה ואת נכנסת להריון.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר