דופלר אגן

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

16/03/2013 | 00:13 | מאת: הדס

שלום בדיקה במוקד עקב כאבים בבטן התחתונה PS- צואר תקין, הפרשה רגילה PV ללא רגישות בהנעת הצואר US רחם בגודל תקין, רירית סדירה, מימין זקיק מוביל, באיזור דוגלס יותר משמאל ממצא ציסטי לא צלול 64*62 מ"מ האם לדעתך יהיה אפשר להישלט להריון עם גודל כזה של ציסטה? האם הפתרון לציסטה זה לנתח?

21/03/2013 | 10:52 | מאת: ד"ר משה רויבורט

האם נאמר לך אי פעם שאת סובלת מאנדומטריוזיס? האם מדובר בממצא ציסטי ידוע? אם לא וזהו ממצא חדש ממליץ לחזור על בדיקת האולטראסאונד אחרי הווסת.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר