הרעלת מזון בהריון בן שבוע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

12/03/2013 | 10:09 | מאת: נונה10

האם הרעלת מזון עקב אכילת סלמון שגרמה לשלשולים, חום וכאבי שרירים במשך יום שלם גרמה מום להריון בן שבוע? אם נגרם מום לעובר, האם ניתן לגלות אותו בבדיקה כלשהי? (ההרעלה הייתה שבוע לאחר הזרעה).

12/03/2013 | 14:14 | מאת: ד"ר משה רויבורט

אין כל סכנה להיווצרות מום בעובר בן שבוע. במידה ונגרם נזק לעובר בשלב כה מוקדם של התפתחותו - האפקט הוא "הכל או לא כלום", כלומר במידה ויש נזק אזי הפגיעה תגרום להפלה.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר