צילום רחם

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

11/03/2013 | 21:08 | מאת: אני

שלום רב עשיתי צילום רחם... היה מצוין שצואר במבנה תקין, חצוצרה ימנית וחצוצרה שמאלית עם מעבר ופיזור תקינים.. אך גם היה רשום שהרחם במבנה אקואטי עם פגם במילוי באיזור האיסטמוס.. מה זה אומר? תודה

12/03/2013 | 14:15 | מאת: ד"ר משה רויבורט

פגם מילוי באיזור האיסטמוס יכול להיגרם כתוצאה מהידבקויות או פוליפ תוך רחמי. יש מקום לשקול ביצוע היסטרוסקופיה אבחנתית.

12/03/2013 | 15:59 | מאת: אני

ממה זה יכול להגרם? לא היו לי תודה לאל הפלות.. אפשר להכנס להריון עם פגם כזה?

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר