הפנייה לרופא פריון האם חובה?

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

05/03/2013 | 10:53 | מאת: טלי

שלום רב, אני מתגוררת בחו"ל ומעוניינת להגיע אלייך להתייעצות במצבי (בעיית פריון) יש ברשותי את כל הבדיקות שביצעתי בחו"ל ואני חברת קופת חולים מכבי בארץ. אני מגיעה בעוד חודשיים ורציתי לקבוע אלייך תור אבל במוקד זימון תורים נאמר לי שאני צריכה הפנייה אלייך מרופא נשים. העניין הוא שאני לא מטופלת אצל רופא נשים בארץ רק בחו"ל. האם אני יכולה להגיע אלייך ללא הפנייה? קיבלתי המלצות רבות עלייך מקרובת משפחה שבזכותך נכנסה להריון עם בעיה דומה. אני ממש לא רוצה לפספס את ההזדמנות שאני כבר מגיעה לארץ... אודה על תשובתך בהקדם!

07/03/2013 | 10:48 | מאת: ד"ר משה רויבורט

את יכולה להגיע עם הפניה גם מרופא המשפחה.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר