בדיקות דם

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

27/02/2013 | 10:39 | מאת: רויטל

עשיתי בדיקות דם לבקשת הרופא מכיון שלא נכנסתי להריון 10 חודשים אשמח לדעת תוצאות TESTOSTERONE 3.53 NMOL/ DHEA SO4 12.40 UMOL/L FSH 4.53 MIU/ML LH 12.20 MIU/ML PROLACTIN 173.80 M/UL אציין שהטסטסטרון ובדיקת בלטות האנדל חרגו מעט למעלה מהנורמל אשמח לדעת מה אומרת התוצאות של זה ושל יתר הבדיקות המצויינות

07/03/2013 | 11:30 | מאת: ד"ר משה רויבורט

קיים חשד לתסמונת של שחלות פוליציסטיות, אשר יכולה לבוא ידי ביטוי בשיעור יתר, פצעים בעור הפנים והפרעות ביוץ.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר