הזרעה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

13/02/2013 | 21:49 | מאת: עדי

שלום רב, האם בעלי (ללא ניסיון במתן זריקות) יכול להזריק לי אוביטרל ע"פ הוראות שיש באינטרנט, או שיש צורך בהזרקה של אחות מקצועית? הרופא אמר שיש להזריק ביד או בישבן, האם זה נכון? בנוסף, כמה זמן כדי לא לקיים יחסים לפני הזרעה? הזרע של בעלי גבולי (תנועתיות 15%, תאים תקינים 4.0) תודה מראש ובשורות טובות!

17/02/2013 | 09:28 | מאת: ד"ר משה רויבורט

כמובן שבעלך יכול להזריק. מדובר בפעולה פשוטה היות והמזרק כבר מוכן לשימוש ואינו מצריך שאיבת החומר או הכנה מיוחדת כלשהי.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר