הריון

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

23/01/2013 | 03:19 | מאת: איה

אני בחורה בריאה בדרך כלל. מקבלת גלולות מיליאן כשנה. פתאום אחרי 10 חודשים של קבלת גלולות יש לי כאבי בטן ובחילות רוב היום והלילה...עברתי בדיקות דם ושתן ללא ממצא חריג ז"א הכל תקין.. השאלה שלי :"למה פתאום יש בחילות וכאבי בטן תחתונה?? למרות שבבדיקות הכל תקין וב-US הכל תקין ???".... עוד שאלה ..:"אם מפסקים את הגלולות מה הסיכוי להיכנס להריון אחרי ההפסקה של הגלולות"...

24/01/2013 | 11:44 | מאת: ד"ר משה רויבורט

איני יכול לקבוע מה הסיבה לתלונות שלך. ממליץ לגשת להיבדק. הסיכויים להרות אחרי הפסקת הגלולות גבוהים.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר