תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

21/01/2013 | 21:42 | מאת: ליאת

אני בת 29 ועוברת ,4 חודשים טיפולי פוריות הפריה ראשונה ונטולת תרופות מהפיורגון וארגון אורביטל קרינון אדומטרין. מהם תופעות הלוואי לתקופה ממושכת מה מותר לאוכל ואסור עם התורפות הללו האשכליות מותר האם רצוי לעשות בדיקות תפקודי כבד ועליית אשמח לקבל פרטים ומה באשר להפריע מה מותר ומה אסור אחרי החזרה

24/01/2013 | 11:20 | מאת: ד"ר משה רויבורט

אין מגבלה בתזונה במהלך טיפולי הפריון. הטיפול גם אינו גום לפגיעה בתפקודי כבד או לכל בעיה כרונית אחרת.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר