צילום רחם

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

21/01/2013 | 11:16 | מאת: מ

שלום דר' רויבורט, אני לקראת תחילת טיפולי פוריות בפעם השניה (בפעם הראשונה נקלט הריון לאחר טיפול שני של IUI). קיבלתי הפניה לבצע צילום רחם. קיבלתי וסת בערך שבוע לפני הזמן, שנמשכה רק יום ובאופי שונה לגמרי מדרך כלל. עשיתי בדיקת הריון ביתית ויצא שלילי. יחד עם זאת הבנתי שישי סיכוי להריון אבל יש לי כבר תור לצילום רחם בעוד שלושה ימים. הבנתי שזה יכול להיות דימום של השרשה, מתי אני אמורה שיש או אין הריון בוודעות? האם אלי להעביר את התור לצילום רחם? עשיתי בדיקה ביתית שאמורה לגלות הריון שלושה ימים לפני איחור המחזור. תודה רבה.

21/01/2013 | 15:14 | מאת: ד"ר משה רויבורט

ממליץ לבצע בדיקת דם ל-E2 ופרוגסטרון, אשר תסייע לנו לקבוע האם מדובר בדמם ווסתי או בדימום מסיבה כלשהי אחרי ביוץ.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר