האם הזרע תקין?האם יש סיכוי להריון ספונטני?

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

06/01/2013 | 15:53 | מאת: אלה

שלום רב, זה כשנה אני (29) ובעלי (32) מנסים להרות אך ללא הצלחה הפרופיל ההורמונלי שלי תקין חודש שעבר עשינו הזרעה והערכים של בעלי לפני השבחה היו ריכוז 21 מליון נפח 4.4 תנועתיות 61 תנועה פרוגרסיבית 47 ולאחר השבחה נפח 0.5 ריכוז 8מליון תנועה 100% (סהכ תאי זרע בתנועה 4 מליון) (אחרי 3 ימי התנזרות) חשוב לציין כי לפי בדיקות זרע שבעלי עשה לפני כשלושה חודשים במהלך בירור המורפולוגיה היתה 4% והריכוז היה 66 מיליון(אחרי יומיים התנזרות) עשינו הזרעה עם מעקב ביוץ ללא הורמונים עם אביטרל בלבד נאמר לנו שאנחנו יכולים להמשיך בהזרעות ללא הורמונים אך הסיכוי נמוך וכי כדאי לעבור ישירות לזריקות ללא כדורים כשלב נוסף אני לא מבינה מדוע צריך לעשות את הצעד הדרסטי הזה האם הזרע לא תקין והסיכוי הוא באמת מאוד נמוך? אנחנו לא יודעים מה לעשות... תודה אלה

07/01/2013 | 14:45 | מאת: ד"ר משה רויבורט

איכות הזרע סבירה ויש מקום להשלים גם בירור שלך.

07/01/2013 | 19:33 | מאת: אלה

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר