סביבה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

03/01/2013 | 13:05 | מאת: עדי

שלום רב, אנו מספר נשים שעובדות במשרד, והרבה מאיתנו חוות קשיי פוריות (הפלות וקושי להכנס להריון מעל שנה) בדיקת קרינה היתה תקינה האם ישנם בדיקות סביבתיות נוספות שניתן לערוך כדי לשלול השפעה של גורמים סביבתיים על הפוריות? תודה רבה!

04/01/2013 | 10:16 | מאת: ד"ר משה רויבורט

בהחלט קיימות בדיקות נוספות, כמו בדיקת הימצאות גז ראדון וחומרים מזהמים אחרים באויר החדר. ממליץ לפנות לרופא תעסוקתי.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר