התייעצות

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

19/12/2012 | 23:25 | מאת: שלי

האם לאור כאבים בנרתיק, בלוטות לימפה בבטן תחתונה מוגדלות כואבות ולעיתים תחושה של צריבה אתה ממליץ לדחות כניסה להריון? הרופא אמר שהכל תקין בבדיקה גינקולוגית ובאולטרסאונד, פרופיל הורמונלי תקין גם כן. אך עדיין התסמינים קיימים. מה דעתך?

23/12/2012 | 11:13 | מאת: ד"ר משה רויבורט

על סמך המידע המצומצם שהבאת איני סבור שיש קונטרה-אינדיקציה להריון, אך לשם קבלת חוות דעת מבוססת עלייך להתיעץ עם הרופא המטפל.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר