תוצאות בדיקת דם עם אקקלומין

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

18/12/2012 | 18:31 | מאת: שרי

שלום ד"ר אני מטופלת אצלך. נטלתי איקקלומין 5 ימים. היום עשיתי מעקב זקיקים ובדיקת דם לאסטרדיול ופרוגרסטון. תוצאות : נצפו 4 זקיקים , הגדול שבהם 24 ס"מ אסטרדיול 3,728 פרוגסטרון 4.7 אני מניחה שזה מעיד שנראה שהיום יהיה ביוץ האם יש צורך להגיע אליך להראות תוצאות בדיקה או פשוט לקיים יחסים? מה דעתך ?

20/12/2012 | 17:23 | מאת: ד"ר משה רויבורט

אני מניח שכבר קיבלת תשובה... :-)

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר