איקקלומין

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

17/12/2012 | 22:36 | מאת: מיטל

בעלי ואני מנסים להיכנס להריון כבר חצי שנה. יש לי שחלות פוליצסטיות שגורמות לטווח זמן ארוך בין מחזור למחזור, (יותר מ 45 יום). כדי להתגבר על בעיית השחלות הרופא הציע שאקח איקקלומין ואמר שזה נחשב ל"נשק קל". קראנו קצת על התרופה ורצינו לדעת האם יש דרכים אחרות יעילות יותר, (לאור התופעות הנלוות), שאתה ממליץ עליהן?

20/12/2012 | 17:16 | מאת: ד"ר משה רויבורט

איני יכול לתת תשובה רק על סמך הנתונים שהבאת. ההחלטה על סוג הטיפול תלויה במשתנים רבים ובהם גיל האישה, איכות הזרע, וכו'.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר