פרופיל הורמונלי בת 39

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

14/12/2012 | 07:04 | מאת: רוני

שלום בת 39. ילדתי מכניסה טבעית להריון לפני שנתיים. מאז הלידה יש לי FSH בין 28 ל 15. עד כה האסטרדיול היה בסביבות 120 . בבדיקה זו הוא גבוה מאד שאני יודעת שזה מחזק את העובדה שיש לי רזרבה שחלתית נמוכה. אבל האםזה שהאסטרדיל גבוה מעיד שהשחלות עוד מתפקדות ואני לא קרובה מאד לגיל המעבר? האם זה מעודד מבחינת סיכויי להכנס להריון? האם יש לי סיכוי לכניסה להריון טבעי בגילי ובמצבי? אציין כי בהריון קודם נכנסתי כאשר ה FSH היה גבוה.. 24 ... ו"תפסתי" אותו בחודש שהיה 10 ונקלטתי. האם יש לי סיכוי להריון? Prolactin | mIU/l | * 109 | LH - Luteinizing Hormone | IU/l | * 5.8 | FSH | IU/l | * 10.2 | Estradiol (E2) | pmol/l | * 604 | Cortisol 8 am (B) | nmol/l | ( 118 * 492 ) 618 |

14/12/2012 | 11:19 | מאת: ד"ר משה רויבורט

רמת אסטרדיול גבוהה ממסכת את רמות ה-FSH הגבוהות עוד יותר.

16/12/2012 | 06:06 | מאת: רוני

תודה. הם יש סיכוי להריון ברמתהורמונים כזו? לפני חודשיים היה לי FSH של 15 אסטרדיול היה תקין. האם זה אבוד?

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר