בדיקת זרע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

11/12/2012 | 14:49 | מאת: טליה

הי, בעלי ואני התחלנו לנסות להכנס להריון. בשל ניתוח וריקוצל שעבר לפני 15 שנה, נשלח לבדיקת זרע. התוצאות הן: נפח:2.5 ריכוז 10*88 PH: 7.4 תנועתיות: 64% סוג תנועה פרוגרסיבית 52 % (ליד סוג התנועות האחרות לא רשום כלום) ללא ליוקוציטים אגלוטינציות שלישי ו מורפולוגיה 5% (לפי קרוגר) פתולוגיות ראש 84%, זנב 11% האם תוצאות הבדיקה מבשרות לנו שהסיכוי להכנס להריון טבעי נמוך או שיקח לנו הרבה זמו? האם מומלץ כבר מעכשיו טיפולים? האם פרמטר נוסף מלבד המורפולוגיה לא תקין? תודה רבה!

11/12/2012 | 15:10 | מאת: ד"ר משה רויבורט

בדיקת הזרע תקינה. החלטה לגבי התחלת הטיפולים תלויה בגורמים נוספים. לשם כך עלייך להתיעץ עם הרופא המטפל.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר