האטה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

07/12/2012 | 08:12 | מאת: עליזה

בוקר טוב, האם האטה בצמיחת העובר, גורמת הרבה פעמים לבעייה בעובר שנולד??? או שזה לא באחוזים גבוהים? (כוונתי חלילה למומים וכדומה) תודה

10/12/2012 | 13:01 | מאת: ד"ר משה רויבורט

האטה בצמיחה תוך רחמית של העובר אינה גורמת לכשעצמה להיווצרות של מומים בעובר, אלא יכולה לנבוע מקיומם של מומים אלה. יחד עם זאת, במרבית מהמקרים העובר נולד תקין לגמרי.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר