ההבדל בין איקקולמין וגונאל ומה העדיפות

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

05/12/2012 | 13:01 | מאת: שירה

משיחות עם מס' נשים התברר לי, כי טיפול ראשוני לבעית אי כניסה להריון נעשה באמצעות כדורי איקקולמין ורק אם זה לא עוזר עוברים לזריקות גונאל ודומיהן. השאלה מה יתרונות הזריקות על פני הכדורים ? מדוע לא לתת רק כדורים, שהרי הזריקות כרוכות בטרדה מרובה ונסיעה מדי בוקר לטיפת חלב וכו' ?

05/12/2012 | 14:32 | מאת: ד"ר משה רויבורט

ההחלטה על אופי הטיפול תלויה במספר גורמים, בין היתר גיל האישה, איכות הזרע, וכו'.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר