מעקב משקל

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

04/12/2012 | 14:44 | מאת: מיכאלה

צהריים טובים, אני בת 41. עשיתי U.S מעקב משקל היום..כאשר אני בדיוק בשבוע 36 להריון...הערכת המשקל הראתה משקל של 2102 גרם...וגיל ההריון על פי האולטרסאנד מתאים לשבוע 34....וכן שאר המדדים..יש לציין כי לפני כחמישה שבועות בשבוע 31 עשיתי הערכת משקל ושם היה 1677 גרם,וגיל ההריון הראה 30.5, וכך גם יתר המדדים היו תואמים לשבוע 31!! רופאת הנשים הפנתה אותי לעוד 10 ימים לU/S דופלר שיליה האם כדאי לחכות 10 ימים?? ובכלל מה יכולה להיות הבעייה שגורמת לקצב הגדילה האיטי הזה?? תודה רבה

05/12/2012 | 14:38 | מאת: ד"ר משה רויבורט

להערכתי יש מקום לשקול ביצוע מוקדם יותר של הבדיקה.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר