עזרה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

01/12/2012 | 21:03 | מאת: א

אני צריכה לעשות היסטרוסקופיה אחרי גרידה (שבוע 11) שעברתי לפני חודש. עדיין לא הגיע המחזור.שכחתי לשאול את הרופא מתי אפשר לעשות את בדיקת הסטרוסקופיה. האם עלי לחכות למחזור ואז לעשות את הבדיקה או שעלי לחכות שני מחזורים?(אני חוששת בגלל רירית הרחם). שאלה שניה- האם זה בעייתי, מזיק או פוגע בצורה כלשהי לעשות הסטרוסקופיה פעמיים? עשיתי את הבדיקה לפני שלוש שנים ושוב עכשיו צריכה לעשות. תודה רבה לך.

05/12/2012 | 15:53 | מאת: ד"ר משה רויבורט

אין כל סכנה לבצע 2 היסטרוסקופיות בהפרש של מספר שנים. לגבי התזמון של הבדיקה עלייך להתיעץ עם הרופא המטפל.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר