טיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

30/11/2012 | 09:13 | מאת: ענאל

בס"ד שלום אני בת 35.5 אישה בריאה, לבעלי יש בעיה ולכן אני עוברת טיפולי פוריות. מטפלת כ- 3 חודשים מזריקה זריקות והגוף שלי לא מגיב לזריקות. מה עליי לעשות ולמי לפנות כדי שיוכל לייעץ לי נושא זה בצורה מעמיקה יותר. וממה נובעת תופעה זו שאני עוברת השתמשתי בזריקות גונל אף ומנוטרופין. אודה לתשובה בהקדם. תודה מראש!

05/12/2012 | 15:54 | מאת: ד"ר משה רויבורט

עלייך לפנות לרופא מומחה לפריון.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר