בדיקות ביוץ ביתיות

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר

25/11/2012 | 18:41 | מאת: שירה

ד"ר שלום רב, ביצעתי מעקב זקיזים ובמקביל ביצעתי גם בדיקת ביוץ ביתית (גם של סנסו טסט וגם של לייף וגם של עוד חברה שאת שמה איני זוכרת כרגע) העניין הוא: שמקלוני בדיקת הביוץ לא הראו כלל ביוץ בעוד שמעקב זקיקים הראה שיש ביוץ. הכיצד זה ייתכן ? מדוע הבדיקות הביתיות לא מראות כל תוצאה ? אפילו בשתן של הבוקר, יצא רק פס אחד. אני מנסה להיכנס להריון הרבה זמן מנסה להימנע מטיפולים ונטילת הורמונים שלחו אותי למעקב זקיזים רק פעם אחת ואז יצא שהביוץ ביום ה 14 אבל מה אם בכל חודש אולי הביוץ מגיע ביום אחר ? אולי הביוץ ביום ה 13 ? כן, אני יודעת שצריך לעשות יחסים יום כן ויום לא אבל אולי, דווקא ביום שאנחנו לא עושים יחסים, אז יש ביוץ ? איך לעזעזל תופסים את הביוץ הזה ? האם אפשר בקופ"ח מכבי לבצע באופן ספונטני בדיקת ביוץ, בלי צורך בהפנייה נוספת מהרופא ?

29/11/2012 | 09:13 | מאת: ד"ר משה רויבורט

בדיקות ביוץ ביתיות יש לבצע דוקא בשעות הערב, ולא בשתן הראשון של הבוקר. על מנת להרות אין די לקיים יחסים ביום הביוץ, על כל ההמלצה היא לקיים יחסים יום כן ויום לא לסרוגין החל משלושה-ארבעה ימים לפני הביוץ המצופה ועד ליומיים-שלושה לאחר הביוץ.

מנהל פורום פוריות הגבר - בדיקת פוריות, בדיקת זרע ובעיות פוריות אצל הגבר